Höstmarknad i Bollebygd

Redan klockan sju startade dagen den 7 oktober, då skulle strömmen kopplas på och snart stod knallarna på rad de ville veta sina platser våra Lion vara då klara med sina skisser och kunde glatt visa var alla skulle vara.

Sedan bara fylldes hela torget av aktiviteter glädje vackra färger glada skratt. Vår klubb agerade värdar på Torget hela dagen. Vi hade dessutom fyra egna aktiviteter för att samla in pengar till vår hjälpverksamhet

Lions sålde dagen till ära god Härryda korv med bröd och dricka
Ett fint eget Blomsterlotteri med många vackra krukväxter som hjälpte till att sätta färg på Torget.
Till alla barns stora förtjusning fanns vår populära fiskedamm där var det kö av små söta besökare som jublade över vad som fanns i Lions egen damm denna dagen

Lions tog också hand om köpmännens lotteri med många fina vinsterDet blev en dag med dubbel glädje för Lions både att få samla in pengar att vidarebefordra till glädje för människor men också en härlig dag med riktigt sann egen Lionsglädje över vårt mål att kunna vara med och påverka och göra skillnad.

Det här inlägget postades i Aktiviteter. Bokmärk permalänken.