Lions golf 26 maj

A klassens pristagare från vänster Sören Larsson 2:a pris, Michael Dawson 1:a pris och vinnare av vandringspriset (Bästa bruttoscore), Harald Eliassson 3:e pris.

Söndagen den 26 maj arrangerade Lions Club Hindås tillsammans med Hulta Golfklubb ”Lions Singel” där överskottet gick till Lions Cancerfond Väst. Vinnare blev  Michael Dawson.  Många företag ställde upp och bidrog med pengar till Lions Cancerfond Väst. Resultatet blev 45 000 kr som kommer att överlämnas till fonden.
Lions Club Hindås tackar alla företag, spelare, Hulta GK och andra som ställde upp och bidrog till det goda resultatet.

Om Lions Cancerfond Väst
Fonden drivs helt ideellt och de administrativa kostnaderna ligger under 5 %. Fonden stödjer klinisk patientnära forskning i västra Sverige.

Det här inlägget postades i Aktiviteter. Bokmärk permalänken.