Våra aktiviteter 2017

Bollebygds Julmarknad 3 december
Marknaden öppnade klockan 12, då vi stod beredda med våra lotter, varmkorv, julloppis och kärvar. Nytt för i år var vårt chokladhjul som drog mycket folk.

Klockan 15 var det dags för Bollebygds Lucia med tärnor som var ett uppskattat inslag på julmarknaden. Lionstomten och Tomtemor delade ut godis till alla barn som tålmodigt väntat i den långa kön.

Julmarknad Björkelid i Rävlanda 2 decenber
För första gången anordnades en julmarknad Björkelids trevliga äldreboende. Här fanns många lokala odlare och hantverkare som bl.a. sålde honung, hemlagade marmelader och vackra ljus. Där fanns gamla traktorer. Tomtar och Mulle själv förgyllde dagen.

Vi deltog med en liten julloppis där vi sålde små granar, dekorerade krukor fyllda med hyacinter och julpynt. Julsakerna var populära särskilt bland de yngre. Det blev många skratt när familjerna skulle välja prydnadstomtar och ibland hade man svårt att enas. Ljusen som stöpta av en av våra medlemmar blev mycket populära. Besöket av Bollebygds Lucia med tärnor blev mycket uppskattat.

Det var en fröjd att se de boende ute i sin trädgård som handlade lite småsaker eller bara njöt av dagen med en kopp kaffe framför brasan.