Våra aktiviteter 2018-2019

Bollebygds julmarknad 9 december
Text xx

Björkelids julmarknad i Rävlanda den 1 december
Björkelids äldreboende arrangerade julmarknad för andra året i rad  i sin trädgård. Det blev återigen succé. Trots en och annan regnskur kom det många besökare. Här fanns ett utbud som passade såväl gamla som unga.

Vi i Lions hade dukat upp med trevliga julloppisprylar och sålde även julkärvar och hemstöpta ljus. Intresset var stort för blomsterlotteriet med julgrupper, egenhändigt tillverkade av en av våra medlemmar. Besöket av Bollebygds Lucia utgjorde dagens höjdpunkt.

Sammanfattningsvis en fin dag med härlig stämning och trevliga möten, som gav ett välkommet tillskott till vår hjälpverksamhet.

Julmarknad i Hindås 24 november
Redan tidigt på lördagsförmiddagen hade många besökare hittat till Julmarknaden i Hindås. Vädret var till sin fördel med någon minusgrad och frost på marken vilket bidrog till fin julstämning.

Vårt chokladhjul  och julloppis är alltid populärt bland besökare. Många har också som tradition att köpa jul kärve och varmkorv hos oss. Tack till alla er som kom och bidrog till vårt resultat 9660 kr som går direkt till Lions hjälpverksamhet.

Skördefest i Bollebygd 6 oktober
En vacker höstdag lockade många besökare till Lions och Köpmännens skördefest  på torget. Lions sålde varm korv, sålde lotterna i Köpmännens lotteri och många spelade på chokladhjulet. Köpmän och knallar erbjöd ett stort utbud av närproducerade produkter, blommor, bröd, hälsoprodukter m.m.

Det blev  trevliga timmar och många glada och nöjda miner från de besökare som handlat, köpt lotter och kunde gå hem med fina lotterivinster.

Tack till alla er som kom och bidrog till vårt resultat 10 800 kr som går direkt till Lions hjälpverksamhet.

Loppis Hindås Station 28 juni – 28 juli
Tack till alla som handlade på vår loppis på Hindås Station under sommaren 2018.

Vårt resultat blev drygt 68 000 kronor. Vi avrundade uppåt till 70 000 kr som skickades oavkortat till Barndiabetesfonden. Det skedde till grundaren Johnny Ludvigssons 75 års dag under oktober.

Hindås Station under juli 2018.