Leverans av tulpaner

LC Hindås var med när David Lidevi hämtade sina
beställda Tulpaner hos Alfredsson Blommor

David driver städfirman Fissa o Feja, som har femtio anställda. Varje år delar han ut tulpanbuketter till sin personal, där företaget har valt att köpa sina buketter av LC Hindås. När vi pratade med honom berättade han att det är till stor glädje att kunna bidra.

Han berättade att han är noga med att vårt lilla märke får sitta kvar på varje bukett de anställda vet att de bidrar till Lions hjälpverksamhet. Tack David för ditt tankesätt!

Våra intäkter går i huvudsak till vår lokala hjälpverksamhet t.ex. äldreboendena i Bollebygd, Rävlanda, Sandared och Sandhult. Allt detta hade inte varit möjligt utan våra Fantastiska Eldsjälar, som varje vecka helt ideellt hjälper till att dela ut tulpanbuketter i Hindås, Bollebygd och Sandared. Vi har många kunder, som återkommer år efter år och som hjälper Lions att hjälpa.

Under våren hoppas vi kunna sälja vackra tulpaner utanför affärerna i Bollebygd.